Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

TRAVEL2GO – o agentie tanara, dar cu o experienta mai mare de 15 ani in domeniul turismului. Calatoriile fac parte constant din viata noastra. Ne dorim sa exploram cat mai mult, pentru a va putea oferi cele mai frumaose experiente personalizate. Am vizitat peste 40 de tari si destinatii exotice si nu ne vom opri aici… Suntem pasionati de sailing si incercam sa iti croim si tie o experienta inedita. Mult visata vacanta pe mare, poate fi mai aproape decat te-ai asteptat.

Poti fi diferit si sa alegi una dintre experientele noastre de pus in rama: vacanta la golf, la spa, la scuba sau snorkeling, in safari, la ski, intr-o destinatie exotica, sailing, o vacanta pe bicileta sau un zbor cu balonul.

Organizam evenimente si conferinte la cele mai inalte standarde. Cu totii stim ca oportunitatile de business sunt mai dinamince intr-un mediu relaxant. De asemnea, va putem oferi optiuni atractive de motivare pentru parteneri si angajati, adaptate perfect la un mediu de business dinamic.