Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOTANICO THE ORIENTAL SPA GARDEN

   Puerto De La Cruz Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere HOTEL BOTANICO:
Membru al The Leading Hotels of the World, Botanico este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Tenerife gazduind de-a lungul timpului personalitati ca Michael Jackson si Bill Clinton. Un resort recomandat pentru o vacanta relaxanta, cu servicii spa de top.
Localizare HOTEL BOTANICO:
Hotelul este localizat in Purto de la Cruz, in mijlocul unei frumoase gradini de 25000 m2. In apropierea hotelului sunt mai multe restaurante si supermarketuri.
Dotari camere:
La HOTEL BOTANICO camerele au un design clasic si sunt dotate cu televizor, acces internet WiFi gratuit, minibar, seif, halate si papuci de bai, aer conditionat.
Facilitati HOTEL BOTANICO:
Oaspetii hotelului se pot relaxa in centrul SPA extins pe o suprafata de 3500 m2, amplasat in propria gradina, dotat cu piscina interioara incalzita, piscina exterioara, sauna japoneza, baie turceasca, sala cu aromoterapie, saloane pentru masaj. Hotelul pune la dispozitie 3 restaurante si un cocktail bar.
Website: https://hotelbotanico.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie