Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACROTEL APTHENA PALACE VILLAGE


Descriere

Scor Booking.com: 8.9 Fabulos Certificat de excelenta Trip Advisor. Hotelul imbina frumusetea peisajului inconjurator cu bunastarea moderna, verdeata luxurianta cu apele azurii ale golfului Toroneos, conditiile de lux cu principiile renumitei ospitalitati grecesti. Este alegerea ideala pentru cupluri, grupuri si familii deopotriva si poate satisface si cei mai pretentiosi turisti. Plaja Elia, langa care se afla, este ingusta si umbrita de pini. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat pe malul marii in Elia Beach, pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki, intr-o zona plina de verdeata. Localitatea Nikiti se afla la 9 km, iar oraselul cosmopolit Neos Marmaras, cu o multime de baruri taverne si magazine turistice, este la 11 km.

Facilitati hotel

Printre serviciile si facilitatile oferite de hotel sunt: receptie 24h, depozitare bagaje, inchiriere masini, capela, magazin de cadouri, seifuri, room service, asistenta si ingrijire medicala de urgenta, mini market, restaurante, facilitati pentru copii, bowling, biliard, cinematograf, acces gratuit la internet WIFI, muzeu folcloric, inchiriere de masini, scutere si biciclete, mini golf, 3 piscine exterioare cu portiune pentru copii, o piscina exterioara speciala pentru oaspetii de la maisonete, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina, piscina interioara, centru Spa, centru fitness, servicii de transfer, teren de tenis, seri tematice, petreceri.

Facilitati camere

Camerele au urmatoarele facilitati: aer conditionat, baie cu cada si/sau dus, uscator de par, halat si papuci, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, acces gratuit la internet WIFI, mini bar, seif, TV satelit, telefon, balcon sau terasa, fierbator de apa. Camerele duble au 22 mp si capacitatea maxima de 2 persoane. Camerele duble Superior au 28 mp, un pat dublu si o canapea si capacitatea maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camerele Armonia Suites au 35 mp, sunt compuse din doua incaperi si capacitatea maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camerele Family Suites au 51 mp, au un dormitor cu pat dublu si un living cu canapea de 2 persoane, 2 bai si capacitatea maxima de 4 persoane. Maisonette-le sunt cladiri cu scara interioara, din piatra si lemn, au suprafata de 75 mp si au pa parter un dormitor, un living cu semineu, o terasa mobilata si la etaj pe o scara interioara, un al doilea dormitor. Maisonette-le sunt construite in jurul unei piscine de 600 mp.

Sport & divertisment

Pe langa cele 3 piscine exterioare, piscina speciala pentru oaspetii maisonette-lor si piscina interioara incalzita (copiii au acces aici intre 10:00-12:0), hotelul mai are un teren de tenis cu nocturna, un teren de minigolf, o alee de bowling cu 2 piste, mese de biliard, cinematograf, un centru Spa si un centru fitness.

Drinks & Food

Hotelul are 3 restaurante: unul principal, in care se servesc micul dejun si cina bufet si 2 a la carte (bucatarie greceasca si mediteraneana), 3 snack baruri, un bar in hotel si un bar pe plaja (la 400 m, la hotelul afiliat, Lilly Ann Beach).

Facilitati copii

Cei mici au parte de filme pentru copii (in cinematograf), de bowling, tenis de masa si biliard, dar si de un mini club in care isi vor testa creativitatea (4-12 ani). La solicitare si contra cost se ofera servicii de supraveghere a copilului.

Spa & Welness

Centrul SPA se intinde pe o suprafata de 1200 mp si ofera: masaj, piscina interioara incalzita, sauna, baie turceasca, tratamente faciale sau corporale (toate sunt contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie