Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTURY RESORT HOTEL

   Acharavi

Descriere

Situat în mijlocul unor grădini frumoase, la doar 500 de metri de plaja Acharavi, Corfu Century Resort oferă facilități de afaceri și de agrement de înaltă calitate, micul dejun tip bufet gratuit și o parcare privată.
Localizare

Situat în mijlocul unor grădini frumoase, la doar 500 de metri de plaja Acharavi.

Facilitati Hotel

Piscine în aer liber, pentru copii și adulți. De asemenea, familiile pot lua parte la diferite jocuri, inclusiv volei. Corfu Century Resort oferă facilități de afaceri și de agrement de înaltă calitate, micul dejun tip bufet gratuit și o parcare privată.

Facilitati Camere

Complexul este format din apartamente spațioase, suite și vile, care sunt decorate elegant și dotate cu echipamente moderne și facilități de bucătărie.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.