Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BYRONAS APARTMENTS

   Paleokastritsa

Descriere

Byronas Apartments ocupă o clădire construită în secolul al XIX-lea, situată pe un deal verde din satul Lacones, avand vedere asupra Marii Ionice. Studio 30mp cu chicineta; apartament 2 80 mp la parter, apartament 3 100mp la primul etaj, apartament 4 120 mp etaj. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare:

Aeroportul Internațional Corfu se află la 28 km distanta.

Facilitati apartamente:

În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi, precum si decor în stil tradițional, TV cu ecran plat, living cu șemineu, 2 dormitoare, bucătărie bine utilată, aparat de cafea și zonă de luat masa.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.