Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARITIM HOTEL AMELIA


Descriere

Localizare: in partea centrala a statiunii, in imediata vecinatate a principalei artere comerciale si la aproximativ 100 m de faleza. Numele hotelului este un tribut adus primei femei care a traversat Oceanul Atlantic si detinatoarea unui numar mare de recorduri aviatice - Amelia Earhart. Designerii au fost inspirati de curajul ei, de visele si spiritul aventuros, foaierul hotelului fiind decorat cu elemente tematice ce reprezinta diferite momente din viata si realizarile acesteia in domeniul aviatiei. Hotelul este alcatuit din doua corpuri: Amelia Standard si Amelia Superior.
Camere: 121 de camere standard ce au fost renovate in 2010 si sunt localizate in corpul vechi (ex Hotel Drujba). Acestea sunt dotate cu paturi matrimoniale sau 2 paturi, TV-satelit, telefon, baie cu cada si balcon (pot avea vedere la parc si la mare).
Facilitati: restaurant adiacent hotelului, lobby bar, inchiriere, seif la receptie, servicii de spatalorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah.
Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Conditii parcare - sezon 2018: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie