Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA INTERPALACE

   Puerto De La Cruz


Descriere

Hotelul Blue Sea Interpalace 4* este amplasat pe coasta nordica a insulei Tenerife, in statiunea Puerto De La Cruz, aflandu-se la o distanta 1.5 km de centrul orasului, de plaja si de piscinele naturale Lago Martianez. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 90 km. Recomandat pentru cei care vor sa exploreze insula. Ofera facilitati si programe speciale pentru copii, loc de joaca si piscina, dar si o atmosfera prietenoasa pentru cupluri, este inconjurat de gradina cu vegetatie luxurianta. Masa este tip bufet, turistii au posibilitatea sa guste din specialitatile locale, dar si internationale.

Localizare:

Complexul de vacanta este amplasat in statiunea Puerto de la Cruz din Tenerife. Blue Sea Interpalace 4* este locul ideal pentru familiile si cuplurile care doresc confort si relaxare. Decorul este unul de vis, complexul fiind inconjurat de gradina cu vegetatie luxurianta incluzand si plantatii de banane uimitoare. Gradina Botanica “La Oratova” se afla la 600 m distanta si piscinele “Lago Martinez” la mai putin de 2 km. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 90 km.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de 225 camere, un restaurant tip bufet, 2 baruri ( Tropicana Bar si bar la piscina ), piscina exterioara, teren de tenis, sala de conferinta, serviciu spalatorie/curatatorie, serviciu rent-a-car, programe de divertisment, internet wi-fi ( gratis in receptie ).

Facilitati camere:

Camerele sunt prevazute cu balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, uscator de par si contra-cost seif, acces internet wi-fi in camera, televizor, minibar.

Sport si Divertisment:

Hotelul ofera turistilor facilitati precum piscina exterioara, teren de tenis si programe de divertisment.

Drinks & Food:

Partea gastronomica este asigurata de restaurantul principal de tip bufet si de cele doua baruri, Tropicana Bar unde turisti pot servi o bautura, doua si se pot delecta cu muzica buna si programele de divertisment oferite de catre hotel, plus un snack-bar care se afla in zona piscinei.

Spa & Welness:

Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara intr-un cadru relaxant, inconjurata de vegetatie luxurianta specifica zonei.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.