Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADDRESS DOWNTOWN

   Downtown


Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Address Downtown este localizat in inima orasului Dubai, cu vedere la Dubai Mall si la 600m distanta de Burj Khalifa si 10km de Aeroportul International Dubai. Hotelul are un restaurant proiectat ca un apartament, cu vedere spre Burj Khalifa si spre gradina proprietatii. Address Downtown dispune de piscina in aer liber, de un centru gym ultramodern si de un centru spa exclusivist, oferind turistilor sai WiFi gratuit de mare viteza si aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele. *NU Organizeaza Cina Festiva de Revelion!

Localizare

Hotelul este localizat in zona centrala a orasului Dubai, la doar 5 minute de mers pana la cel mai mare centru comercial din lume (Dubai Mall). Fiind la 600m distanta de Burj Khalifa si 10km de Aeroportul International Dubai, hotelul are vedere la orizontul orasului Dubai si Fantanile din Dubai de la Barul Neos de la etajul 63.

Facilitati hotel

Hotelul are o piscina in aer liber, o sala de fitness si un centru spa exclusivist. Acesta isi invita oaspetii sa se bucure de terasa si gradina si sa se delecteze cu preparate din bucataria internationala a restaurantului. Hotelul are loc de joaca pentru copii si este orientat spre wellness, oferind posibilitati de relaxare la fitness, cada cu hidromasaj/jacuzzi si sauna. Internetul este gratuit si accesibil oriunde in hotel, existand si un centru de business.

Facilitati camere

Camerele hotelului pornesc de la suprafete de 55m patrati si au un pat king-size si un dressing (dulap incorporat), oferind o imagine panoramica a orasului Dubai sau a cartierului Business Bay. Camerele hotelului au apa imbuteliata, facilitati de preparare a ceaiului/cafelei, seif, masa de calcat, minibar (contracost), uscator de par si TV interactiv cu ecran plat.

https://www.addresshotels.com/en/hotels/address-downtown/rooms-and-suites/room-details/

Spa & Wellness

Centrul spa al hotelului este castigatorul premiului "World’s Best Hotel Spa Suites 2021" la World Spa Awards, oferind tratamente de întinerire, facilități de clasă mondială și o vedere superba a centrului orașului Dubai. Piscina in aer liber cu vedere la Burj Khalifa este atat pentru adulti, cat si pentru familii cu copii, iar centrul fitness de la etajul 6 al hotelului este deschis non-stop pentru relaxare.

https://www.addresshotels.com/en/hotels/address-downtown/wellness/

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare 
 
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30% 
 
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/ 

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/ 

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
 
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar. 
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor. 
 
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.